pvc-stolarija-1.jpgpvc-stolarija-2.jpgpvc-stolarija-3.jpgpvc-stolarija-4.jpg

PVC prozori

Proizvodnja PVC prozora je zasnovana na saradnji sa renomiranim proizvođačima PVC profila i neophodne prateće opreme.
PVC prozori su modernog dizajna, u više varijanti i oblika po želji kupca. Zadovoljavaju sve neophodne kriterijume i standarde koji se odnose na provodljivost toplote, zvuka i svetlosti.Svojom prepoznatljivom elegancijom I detaljima koji već na prvi pogled čine razliku, ovaj će proizvod svaki dom učiniti sigurnim, prijatnim i štedljivim.

Proizvodnja PVC prozora podrazumeva pored visoko kvalitetnog PVC profila, ugradnju metalnih ojačanja kroz komore profila u okviru samog rama ili štoka kao i u okviru krila PVC prozora, te na taj način doprinosi dodatnoj čvrstini samog prozora.
Obrada stakla za vrata i prozore se vrši savremenim metodama kompletnom mašinskom obradom. U ponudi je više vrsta stakla od kojih izdvajamo: flot, ornament, delta, stopsol, nisko emisiono punjeno argono,staklo četiri godišnja doba kao i dodatni ukrasi termopana, u zavisnosti od zahteva kupca mogu se dodati lajsne u staklu kako bi istakle lepotu svakog prozora.

 

 

Zastakljivanje je moguće izvesti sa svim vrstama i debljinama stakla. Lajsna za staklo se montira sa unutrašnje strane prozora. Posebno dizajnirani, radijusi profila omogućavaju odlično odvođenje vode. Vrlo kvalitetno rešenje zaptivanja između štoka i krila prozora, izvedeno sa dva AD gumena dihtunga kako na krilu tako i na štoku.

 Otvori za provetravanje unutrašnjosti prozora i odvod kondezovane vode se nalaze u predkomorama, čime je potpuno sačuvana termo i zvučna izolacija. Kvalitetna metalna ojačanja, postavljena u unutrašnjosti plastičnih profila, garantuju čvrstinu, stabilnost i dugotrajnost PVC stolarije.

 

 

 

 

COMBI COLOR

COMBI COLOR

Profili prozora u boji koje vam možemo ponuditi obeležavaju izgled vaše nekretnine na najbolji mogući način. Stambene zgrade ili poslovni prostori postaće atraktivni I jedinstveni objekti koji privlače poglede, a mogućnosti su nebrojene.

Ova novina daće Vam mogućnost da uskladite boju stolarije sa izgledom objekta a I sa unutrašnjim uređenjem prostora.

DRVO DEKORI

DRVO DEKORI

Stolarija u boji drveta unosi u vaš dom lepotu,toplotu I prirodne boje kojih se ne morate odreći da biste uživali u mogućnostima modern tehnologije. Možete je odabrati u jednostranoj ili obostranoj varijanti.

TOP