pvc-stolarija-1.jpgpvc-stolarija-2.jpgpvc-stolarija-3.jpgpvc-stolarija-4.jpg

Aluminijumski prozori

Prozori izrađeni od aluminijuma svojim osobinama zadovoljavaju visoke standarde danasnjeg tržista za kvalitetnom stolarijom koja trazi minimalno održavanje.  Veoma je važno i to što se ovim profilima takođe postiže i usteda toplotne energije a njihova glatka površina znatno olakšava održavanje.

Dobro zaptivanje, slaba propustljivost toplote, zvuka, moderan dizajn i prelep osećaj prostora i pogleda karakteristike su ponuđenih profila. Alu stolarija poseduje veliku otpornost na atmosferske uticaje. Pruža dobru termičku i zvučnu izolaciju. Pogodna je za korišćenje u oblastima sa visokim temperaturama i intenzivnom sunčevom svetlošću. Radi se o materijalu prirodnog porekla koji ne utiče negativno na okolinu I zdravlje ljudi. Zastakljivanje se vrši kao i kod PVC stolarije, termo staklom u više varijanti, flot, stop-sol, ornament, nisko-emisiono staklo punjeno argonom i drugo. U kombinaciji sa visoko kvalitetnim okovom garantujemo bezbednost i dugotrajnost.

Izrada i ugradnja alu prozora, vrata kao i fiksnih elemenata od aluminijumskih profila , omogućava širok asortiman proizvoda po Vašoj želji kako za Vaš dom, tako i za Vaš poslovni prostor. Dobro zaptivanje, slaba propustljivost toplote, zvuka, moderan dizajn i prelep osećaj prostora i pogleda karakteristike su ponuđenih profila.

 

TOP