aluminijumski-gelenderi-1.jpgaluminijumski-gelenderi-2.jpgaluminijumski-gelenderi-3.jpgaluminijumski-gelenderi-4.jpg

Aluminijumske i staklene ograde

Naše alu ograde i gelenderi zadovoljavaju sve estetske kriterijume i ukras su ambijenta u kome se nalaze. Aluminijumske ograde za terase i stepenista se danas svrstavaju u najatraktivnije na našem tržištu jer njihov izgled, svrstava ovu vrstu ograda u klasu materijala kao što su inox i prohrom, ali im je cena daleko povoljnija.

Njihove prednosti u odnosu na ostale materijale za izradu ograda i gelendera su višestruke. Pre svega su dugotrajne, kvalitetne, sigurne, elegantanog izgleda, visoke otpornosti na sve klimatske uslove. Prilagodljive su svim mestima i ne zahtevaju održavanje. Dostupne su u bojama: silver (visoki sjaj), bronzana (inox), zlatna, crna i dekor drveta. Osim toga lako se i brzo montiraju, idealne su kako za unutrasnju tako i za spoljnju primenu kod stambenih i poslovnih objekata i lako se uklapaju u sve vrste enterijera i eksterijera.

 S obzirom na veliki broj elemenata i boja kao i mogućnost kombinovanja sa staklom, drvetom i drugim materijalima, prilagodljivost svim zahtevanim visinama i željenim oblicima, u ponudi je veliki izbor modela aluminijumskih ograda i gelendera.

 

Staklene ograde čine neizostavan deo u današnjoj arhitekturi.

Pružaju potpunu sigurnost korisniku.

U praksi se ističu po kvalitetu i estetici a objekti osim funkcionalne i estetske dobijaju i finansijsku vrednost.

Postoji više načina ugradnje: podni, ukopavajući, stranični.

TOP